Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick w grze:
Login:
Ortografia(0-10):
Staż na serwerze:
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań):
Co zrobisz na serwerze:
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10:
Czy byłeś kiedyś modem:
Napisz coś o sobie(min.7zdań):
Nick w grze: Jurek04
Login: Jurek04
Staż na MTA: 4-5 lat
Ortografia(0-10): 9
Staż na serwerze: 300 min
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań): Jestem osoba Kulturalna, mila, pomocna, oraz Otwarta. Lubie pomagac gracza. Wiele razy się grało na serwerach prywatnych gdzie miałem okazje nabrać trochę wiedzy oraz doświadczenia.Również jestem bardzo cierpliwy nie łatwo wyprowadzić mnie z równowagi oraz jestem wyrozumiałym graczem co na pewno przyda mi się jak i innym.
Co zrobisz na serwerze: Różne Eventy, Pomoc graczą, itp.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 8
Czy byłeś kiedyś modem: Pewnie.
Napisz coś o sobie(min.7zdań): Witam, Mam na imie Kacper. Mam 15 lat. Jestem osoba Kulturalna, mila, pomocna , oraz Otwarta na swiat. Interesuje sie sportem, oraz motoryzacja. Jestem aktualnie w trzeciej klasie Gimnazjum. Spędzam wiele czasu przed komputerem jak mam wolny czas, pomagam przy serwerze i itp.
Nick w grze: Bojowy
Login: Bojowy
Staż na MTA: ok. 4 lata
Ortografia(0-10): 9/10
Staż na serwerze: 1 dzień
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań): Ponieważ chce doskonalić swoją cierpliwość, przede wszystkim doskonalić swoje ogólne umiejętności. Miałem okazje zostać moderatorem na jakimś serwerze, lecz niestety nie adminem . Myślę że nadam się na moderatora, gdyż jak napisane powyżej, mam doświadczenie i umiem pomagać graczom, a przy okazji będę doskonalić samego siebie .
Co zrobisz na serwerze: Na pewno nie będę obrażał graczy (przynajmniej na poważnie) jedynie dla żartu se graczowi coś szepnę, oczywiście ze śmiechem z obu stron. Będę się starał doskonalić serwer, chodź nie będę jakoś wielce wielką osobą, będę się starał tworzyć jej wrażenie, jak pisałem, doskonaląc serwer.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 9/10 (nikt nie jest doskonały xD)
Czy byłeś kiedyś modem: no jak widać powyżej, byłem. Jedynie na serwerach RPG miałem szanse nim zostać.
Napisz coś o sobie(min.7zdań): zacznijmy od czegoś podstawowego - Nazywam się Marek, pochodzę z Pomorza, dokładnie Słupska. Interesuję się technologią, zjawiskami nadprzyrodzonymi. Jak na mój wiek, mam nadzieję że jestem wystarczająco ogarnięty, aby poradzić se z pracą moderatora. Umiem także dość szybko pisać, nie patrząc na klawiaturę (poziom przedszkolaka) . Ogólnie, jestem dość żartobliwy, i raczej nikt przy mnie nie poczuje się nie swojo.
PS. Lepiej napisać mniej i z sensem, niż więcej i bezsensownie
\
Nick w grze:Janusz
Login:Janusz
Staż na MTA: z 3-4 lata już będzie
Ortografia(0-10):9
Staż na serwerze: Dzień
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.7zdań):Ponieważ myslę że zasługuje na tą range, z powodów dużego stażu na serwerach MTA typu Role-Play Gaming. W obecnej chwili zaczynam skryptowac ponieważ mappowanie mam ogarnięte i zaczynam skryptowac juz napisałem kilka moich skryptow min. na HUD ale nie udostępniam ich z powodu robienia swojego serwera ale to jeszcze troche sie zejdzie do zrobienia tego wiec mysle ze to jest miejsce dla mnie.
Co zrobisz na serwerze: Pomagał bym nowym graczom oprowadzał bym ich po serwerze reagował na reporty
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 9
Czy byłeś kiedyś modem: Oczywiscie.
Napisz coś o sobie(min.7zdań):Mam na imię Oskar mam 14 lat mieszkam w województwie Mazowieckim nie daleko Warszawy interesuję się piłką nożną oraz muzyką i grafiką. Moje pasja to oczywiscie motocykle aktualnie posiadam Honde CBR <3. I gram w gry min. cs go mta, euro truck simulator. Posiadam komunikatory głosowe takie jak skype,mumble czy ts.
koniec
Wiadomość dodana po 53 s:
Wszystkie osoby podają mi tu lub na serwie Serial
Strony: 1
Wątek zamknięty